APARTMANI VELO

Otok Lošinj je miomirisni otok gostoljubivih domaćina i jedinstvenog prirodnog bogatstva!

Lošinj je već  u 19. stoljeću prepoznat kao jedna od prvih turističkih  destilacija na Jadranu. Zahvaljujući klimatskim uvjetima, bujnoj i vrstama bogatoj vegetaciji te zraku i moru prve kvalitete.

Reljefna slika našeg otoka vrlo je dinamična. Na sjeveru otoka nalaze se vapnenački grebeni i planina Osorščica. Srednji dio otoka je razvedeniji, a južni, baš kao i sjeverni malo viši.  Obala Lošinja ubraja se među najrazvedenije u hrvatskoj, a duga je gotovo 113 km.

Veli Lošinj je pitoreskno mjesto šarenih pročelja smješteno je u uskom zaljevu na jugoistočnoj strani otoka Lošinja.

Brojne vile s raskošnim vrtovima i visoko građene zgrade u prvom redu do obale, posebnost su ovog mjesta.  Živjeli su ovdje kapetani, brodograditelji i bogata gospoda, a zimovali plemići. U njihovim vrtovima dom je našlo više od 80 različitih vrsta, dok je u rezidenciji nadvojvode Karla Stjepana, danas Lječilištu, zasađeno cak 200 različitih sorti. Ponad mjesta nalazi se brdo sv. Ivan s prekrasnim vidikovcem, a u uvali Velog Lošinja ribarska lučica Rovenska koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom i mediteranskim ugođajem. Veli Lošinj je 2008. godine primio nagradu "Plavi cvijet" za najuređenije mjesto na Jadranu.
 
Apartmani Velo nalaze se u mirnom dijelu Velog Lošinja u ulici Kunsil kućnog broja 42. Dva su apartmana površine 60-tak m2 + svaki apartman ima svoju terasu okrenutu prema borovoj šumi - brdu sv. Ivan, a sa prozora apartmana vidi se more - ribarska lučica Rovenska i Velološinjska riva.  Apartmani imaju svoje parkiralište kraj kuće.  Ulica u kojoj se nalaze je ne prometna i osigurava bezbrižan i miran odmor posjetiteljima. Posjetitelji imaju mogućnost promatranja neba teleskopom.


APARTMANI VELO
O APARTMANIMA

1 Apartman  4+1 osoba/e, 60m2, 2 Spavače sobe, klimatizirano
1.spavaca soba dva odvojena kreveta, parket
2. spavača soba bračni krevet, parket
Kupaonica
Balkon
Dnevni boravak
Kuhinja

2 Apartman 6 osoba, 60m2, 3 spavače sobe, klimatizirano
1. spavača soba bračni krevet, laminat
2. spavača soba  bračni krevet, laminat
3. spavača soba dva odvojena kreveta, laminat
Kupaonica
Balkon
Dnevni boravak
Kuhinja
O NAMA SLIKE CJENIK KONTAKT